Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 27 de setembre del 2016

XTEC

La XTEC, és una Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya pública. La qual poden accedir-hi qualsevol tipus de persones per a cercar coses del seu interès, dintre del registre de pedagogia i gestió escolar. 
Aquesta xarxa proposa una sèrie d’eines telemàtiques com per exemple: recursos, centres, currículum i orientació, comunitat, formació, projectes, innovació, serveis educatius i atenció a l’usuari. Però també hi conté servei d’allotjament de fitxers, blocs interactius, correu electrònic, d’entre altres.

Quines utilitats pot tenir la XTEC per als professors d’Educació Infantil?

Ja que aquesta xarxa hi conté molts de jocs adaptats als nens d’Educació Infantil, per als professors els pot servir com una mena de guia per poder orientar-se del nivell que tenen els seus xiquets i xiquetes i veure-hi com aquests posen a la pràctica, amb algunes imatges visuals i jocs de diferents tipus els coneixements apresos a l’aula.

També pot servir com a eina per fer la metodologia de la classe molt més divertida i entretinguda, i que els nens puguin divertir-se aprenent. Segur que d’aquesta manera aprendran molt més. 

Aquí deixo l'enllaç de la xarxa: http://xtec.gencat.cat/ca/