Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 13 d’octubre del 2016

Google Apps

Google Apps és un servei de Google que proporciona de manera independent, les versions personalitzades de diversos productes de Google amb un nom de domini personalitzat pel client. Compta amb diverses aplicacions Web amb funcions similars als paquets ofimàtic tradicionals incloent: Gmail, Hangouts, Calendar, Drive, Docs, Sheets, Slides, Groups, News, Play, Sites i Vault.  

Google Apps per al treball és gratis per 30 dies i després ja s’ha de pagar per compte de l’usuari a l’any. En canvi, Google apps per a l'Educació és totalment gratuïta i ofereixen la mateixa quantitat d’almacenament  que els comptes de Google Apps per al treball.

Les Apps més utilitzades són:

La Cerca:  Per fer qualsevol cerca sobre moltes coses (webs, vídeos, imatges, etc)

Google Maps: Serveix per poder situar-te en el lloc on estas o vols anar. T’indica el temps per arribar-hi amb el diferent transport que ho vulguis fer i si n’hi ha, les diferents rutes.

Gmail: Correu electrònic completament gratuït.

Traductor: Una eina de Google molt efectiva on hi pots traduir paraules o textos a l’idioma que vulguis.

Drive: És un servei d’emmagatzematge d’arxius.  Conta amb 15 GB de memòria gratuïts. Amb aquest servei pots tenir sempre a disposició els teus arxius, ja que, també hi ha disponible una aplicació per a Android. Hi ha l’opció de crear un full de càlcul, un document escrit, presentacions de diapositives i fins i tot, formularis. Aquests poden ser compartits amb tota la gent que hi vulguis, a través de l’adreça de correu electrònic o un enllaç. 

Youtube: És una web on els usuaris busquen la música que desitgen escoltar i fins i tot poden crear-se el seu propi canal i pujar vídeos.

Google + : Per poder parlar amb la gent que et rodeja.



Quines aplicacions didàctiques i metodològiques té el Google Drive per als professors d’Educació Infantil?

Les diferents Google Apps tenen moltes funcions per a un professor d’Educació Infantil, ja que, pot ajudar-lo a organitzar-se molt millor i d’una manera molt fàcil amb els professors del seu voltant i sobretot amb els pares dels alumnes.

Amb una d'aquestes aplicacions de Google, el Google Drive, un professor pot crear una enquesta i penjar-hi l’enllaç a la web del col·legi, per exemple, per a que els pares puguin dir quin dia els va millor per a convocar una reunió i d’aquesta manera que puguin anar el màxim de pares possible. També, compartir un document de text amb tots ells per comunicar-los algunes coses que possiblement els fills no recordin de dir-los quan arribin a casa, etc... 


Resultado de imagen de google apps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada