Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 19 d’octubre del 2016

Pissarra Digital Interactiva

La PDI, Pissarra Digital Interactiva és un sistema tecnològic que consisteix en un ordinador multimèdia, generalment connectat a Internet, i un videoprojector que projecta sobre una pantalla o paret el que veiem des de l'ordinador, per tant, també pot ser controlada per aquest mateix. Les imatges projectades en la PDI es poden manejar a través d’un llapis marcador o amb el dit.
Per tant els components bàsics per a fer servir la PDI són: L’ordenador multimèdia, el vídeo projector, els cables necessaris per a que aquesta funcioni i finalment el software proporcionat pel fabricant o distribuïdor, que aquest, permet gestionar la pantalla i moltes altres accions que es poden dur a terme.

 


Quines aplicacions didàctiques i metodològiques té el Google Drive per als professors d’Educació Infantil?


Una PDI per a un mestre d’Educació Infantil pot tenir moltes utilitats. La motivació del nen/a és un dels factors més importants durant l’aprenentatge i aquesta pissarra pot aconseguir que la seva motivació augmenti a causa de diversos factors. Per exemple: realitzant activitats interactives on els nens puguin aprendre de forma divertida els nombres, les formes, els colors, amb memoris practicar la memòria d’aquests i poder reforçar-la, utilitzant tant els nombres com l'abecedari amb Anglès... i moltíssimes coses més, de diferents nivells que puguin aprendre i sempre, amb diversió i motivació.
Per tant, durant les classes augmenta el nombre de participacions i es crea una certa interacció.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada