Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 28 d’octubre del 2016

Turning Point

El sistema de votació Turning Point disposa d’una aplicació de sofware integrada dins del conegut programa de presentacions Power Point de Microsoft, molt conegut i utilitzat en la comunitat educativa.

Aquest sistema de votació, facilita enormement el treball del professor quan elabora diapositives de resposta única o múltiple, amb ordre de preferències, votació per equips, puntuació per respostes encertades, diapositives d'aposta de punts obtinguts, diapositives simples amb o sense imatges, i fins i tot redirecció de la presentació depenent de les respostes, entre altres opcions.

Resultado de imagen de turning point programa


Com he dit anteriorment, el Turning Point és un sistema de votació peró també de resposta, el qual, està basat en ràdio freqüència per a que tots els comandaments de resposta estiguin associats a un únic canal. Compost per targetes emissores i un receptor permet realitzar presentacions de manera interactiva i entretinguda. 

Aquest sistema consta de: 
  • Els mandos interactius: Marcats amb nombres i lletres. Aquests són molt petits.
  • El receptor: un tipus de pen drive que reb la informació de les respostes i indica el canal on tots els mandos estan connectats. 
  • El software 
Resultado de imagen de turning point
El sistema del Turning Point és molt útil per als professors d'Educació Infantil perquè ajuda a que els nens puguin interactuar tots junts, així es diverteixen però sobretot ajuda a aprendre. 


Resultado de imagen de turning point programa a l'aula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada